Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
  • -27%
Βιολογικό σετ περιποίησης προσώπου ταξιδίου

Σετ βιολογικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου 3x100ml

olive way

Kαθαριστική μάσκα προσώπου, Eνυδατική μάσκα προσώπου, Πίλινγκ προσώπου για καθαρισμό και ανάπλαση

22.00

(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 30.00  

Σύντομη Περιγραφή:

Ταξιδιωτικό βιολογικό σετ περιποίησης προσώπου 

OW00007
100 Είδη
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Σετ βιολογικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου 3x100ml" είναι 1".

Face Care Travel Set

Kαθαριστική μάσκα προσώπου, Eνυδατική μάσκα προσώπου, Πίλινγκ προσώπου για καθαρισμό και ανάπλαση.

-Kαθαριστική μάσκα προσώπου, με λάδι ελιάς, λάδι jojoba, πράσινο άργιλο και bisabolol.

Το βιολογικό ελαιόλαδο παρέχει στο δέρμα αντιοξειδωτική προστασία, γιατί περιέχει βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες, και φυτοστερόλες. Τα αντιοξειδωτικά, όταν εφαρμόζονται τοπικά, προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση του δέρματος και βοηθούν στην αποκατάσταση της ομαλότητας του δέρματος και προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η υδροξυτυροσόλη που βρίσκεται στο ελαιόλαδο, εξουδετερώνει, επίσης, τις ελεύθερες ρίζες στο δέρμα. Το βιολογικό ελαιόλαδο δεν φράζει τους πόρους, διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα και το καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και λαμπερή.

Το λάδι jojoba έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ συνιστάται η συνδυαστική χρήση του με κάποιο άλλο λάδι, μιας και το λάδι jojoba απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή καλλυντικών και για την παρασκευή διαφόρων προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος. Είναι καλό για μάσκες προσώπου για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες
Ο πράσινος άργιλος (French Green Clay) αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία και φυτικά συστατικά (κυρίως φύκια και άλγη). Ο πράσινος άργιλος είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, χαλκό, δολομίτη, φώσφορο, κοβάλτιο και πολλά ακόμη μεταλλικά στοιχεία. Ο πράσινος άργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό τον καθαρισμό του δέρματος, καθώς, βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλει στη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά. Οι αισθητικοί χρησιμοποιούν το πράσινο πηλό για την περιποίηση του προσώπου και πιο συγκεκριμένα για τον καθαρισμό των πόρων και τον εμπλουτισμό της επιδερμίδας με θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία. O πράσινος άργιλος έχει την ιδιότητα να αποτοξινώνει την επιδερμίδα, αφαιρώντας τις ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται στους πόρους. Χρησιμοποιείται, συνήθως, με τη μορφή της μάσκας ομορφιάς, μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Άτομα με ξηρή επιδερμίδα, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον πράσινο άργιλο, παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα, καθώς έχει τη τάση να μειώνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Σε μορφή "μάσκας" (απλά ανακατεύοντας τον με νερό) για να αποτοξινώσετε και να "θρέψετε" την επιδερμίδα σας. Προσθέστε λίγη Aloe Vera εάν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη ή μερικές σταγόνες έλαιου Jojoba εάν η επιδερμίδα σας είναι ιδιαίτερα λιπαρή.
Η Bisabolol ή δισαβολόλη ή λεβομενόλη είναι μια φυσική μονοκυκλική αλκοόλη σεσκιτερπενίου. Είναι ένα άχρωμο παχύρρευστο έλαιο που αποτελεί το κύριο συστατικό του αιθέριου ελαίου από το γερμανικό χαμομήλι (Matricaria recutita) και το Myoporum crassifolium.  Είναι σχεδόν αδιάλυτο σε νερό και γλυκερίνη, αλλά είναι πολύ διαλυτό σε αιθανόλη. Η Bisabolol έχει ένα αδύναμο γλυκό φρουτώδες άρωμα και χρησιμοποιείται σε διάφορα αρώματα. Έχει, επίσης, χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά λόγω των αντιληπτών ιδιοτήτων επούλωσης του δέρματος. Το Bisabolol είναι γνωστό ότι έχει αντι-ερεθιστικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το Bisabolol έχει αποδειχτεί, επίσης, ότι ενισχύει τη διαδερμική απορρόφηση ορισμένων μορίων.

-Eνυδατική μάσκα προσώπου για εντατική ενυδάτωση και λάμψη με λάδι ελιάς, αγγούρι, αλόη, λάδι jojoba και βιταμίνη Ε.

Το βιολογικό ελαιόλαδο παρέχει στο δέρμα αντιοξειδωτική προστασία, γιατί περιέχει βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες, και φυτοστερόλες. Τα αντιοξειδωτικά, όταν εφαρμόζονται τοπικά, προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση του δέρματος και βοηθούν στην αποκατάσταση της ομαλότητας του δέρματος και προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η υδροξυτυροσόλη που βρίσκεται στο ελαιόλαδο, εξουδετερώνει, επίσης, τις ελεύθερες ρίζες στο δέρμα. Το βιολογικό ελαιόλαδο δεν φράζει τους πόρους, διεισδύει βαθιά μέσα στο δέρμα και το καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα το ενυδατώνει, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα ανανεωμένη και λαμπερή.

To εκχύλισμα αγγουριού αποτελεί ιδανική προσθήκη σε καλλυντικά προϊόντα αναδόμησης της επιδερμίδας . Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδωτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας. Το εκχύλισμα Αγγουριού χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών. Θα το βρείτε σε πάρα πολλά προϊόντα που αναφέρονται σε πανάδες και στίγματα, αλλά και σε σκευάσματα κατά της ακμής, και της δερματίτιδας. Είναι κατάλληλο για τη φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας και για after sun προϊόντα. Το εκχύλισμα Αγγουριού είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.).

H αλόη είναι ευεργετική για την ξηροδερμία, τις δερματικές παθήσεις, είναι χρήσιμη στη θεραπεία πληγών και εγκαυμάτων, στις λοιμώξεις του δέρματος, στο έκζεμα, στον έρπη, στον έρπητα ζωστήρα, στον έρπητα γεννητικών κυττάρων, την ψωρίαση, τα έλκη του δέρματος κ.ά.

Το λάδι jojoba έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ συνιστάται η συνδυαστική χρήση του με κάποιο άλλο λάδι, μιας και το λάδι jojoba απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή καλλυντικών και για την παρασκευή διαφόρων προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος. Είναι καλό για μάσκες προσώπου για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες

Οι δράσεις της βιταμίνης Ε είναι καλλυντικές, αισθητικές, αλλά ταυτόχρονα και ανασταλτικές διαφόρων ασθενειών και προβλημάτων υγείας. Η βιταμίνη Ε είναι από τις ισχυρότερες αντιοξειδωτικές ουσίες που γνωρίζουμε και από τις λίγες για τις οποίες έχουμε τόσο σημαντικές αποδείξεις για αυτή της τη δράση. προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες που προκαλούνται από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών. Η πολύτιμη αυτή βιταμίνη, είναι περισσότερο γνωστή για την αντιγηραντική της δράση και για την προστασία που προσφέρει στο δέρμα από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Πολυάριθμα καλλυντικά περιέχουν βιταμίνη E σε συγκεντρώσεις 0,2-20%. Η βιταμίνη Ε μπορεί να συνδυασθεί με άλλα αντιοξειδωτικά μόρια, όπως η γλουταθειόνη, η βιταμίνη C και το συνένζυμο Q10. Ασκεί ήπια αντιφλεγμονώδη δράση, Αναστέλλει την υπεροξείδωση των λιπιδίων, έχει μαλακτική δράση στη φωτογηρασμένη επιδερμίδα, δρα προληπτικά κατά των βλαβών που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα μας, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος σε γυναίκες στην προεμμηνοπαυσιακή και μεταεμμηνοπαυσιακή περίοδο. Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που απαλύνει το δέρμα και εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, καταπολεμώντας την ξηρότητα. Σταθεροποιείται στο νερό κι έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα μέσα στα προϊόντα. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά για να διασφαλίσει την ακεραιότητα άλλων συστατικών. Μια ενεργή αντιοξειδωτική μορφή της βιταμίνης Ε, η α-τοκοφερόλη, βρίσκεται σε αφθονία στα κατώτερα στρώματα της κεράτινης στιβάδας, ενώ υπάρχει σε μικρότερες ποσότητες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Παρά το γεγονός ότι το σώμα μας προσπαθεί να διατηρήσει την κεράτινη στιβάδα καλά οχυρωμένη με βιταμίνη Ε, μεταφέροντας αδιάκοπα τοκοφερόλη στην επιφάνεια του δέρματος μέσα από το σμήγμα, αυτή ποτέ δεν είναι αρκετή. Μελέτες δείχνουν ότι το δυνατό ηλιακό φως, καταστρέφει αμέσως τη μισή ποσότητα τοκοφερόλης. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος γιατί είναι τόσο σημαντικό να διατηρούνται τα ανώτερα στρώματα του δέρματος γεμάτα με α-τοκοφερόλη. Αμέτρητες μελέτες έχουν δημοσιευτεί αναλύοντας το αποτέλεσμα της τοπικής εφαρμογής της βιταμίνης Ε στη μείωση της καταστροφής που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Το ελαιόλαδο,  περιέχει ικανοποιητικές ποσότητες βιταμίνης Ε.

95% Φυτικά συστατικά, δερματολογικά ελεγμένο.

-Πίλινγκ προσώπου για καθαρισμό και ανάπλαση με κόκκους ελιάς, αλόη, πρωτεΐνες από σιτάρι και χαμομήλι
Οι κόκκοι ελιάς είναι φυτικό απολεπιστικό έρχεται απευθείας από το άλεσμα του κουκουτσιού της ελιάς. Είναι πολύ αποτελεσματικό για βαθύ καθαρισμό και λείανση του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πρόσωπο, το σώμα και τα πόδια για σωστή απολέπιση χωρίς κανένα κίνδυνο ερεθισμού. Αυτό το φυτικό απολεπιστικό έρχεται απευθείας από το άλεσμα του κουκουτσιού της ελιάς. Καθαρίζει το δέρμα βαθιά, βοηθά στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων, βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων, ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, αφήνει το δέρμα απαλό,και καθαρό και βελτιώνει την διείσδυση των προϊόντων περιποίησης αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα τους.

H αλόη είναι ευεργετική για την ξηροδερμία, τις δερματικές παθήσεις, είναι χρήσιμη στη θεραπεία πληγών και εγκαυμάτων, στις λοιμώξεις του δέρματος, στο έκζεμα, στον έρπη, στον έρπητα ζωστήρα, στον έρπητα γεννητικών κυττάρων, την ψωρίαση, τα έλκη του δέρματος κ.ά.

Οι πρωτεϊνες από σιτάρι βοηθούν στην επούλωση εγκαυμάτων, θωρακίζουν από τις δερματοπάθειες, ανακουφίζουν από τον έρπη. Στο έλαιο Σίτου περιέχονται σημαντικά επίπεδα της βιταμίνης Ε, σε αντίθεση με τις άλλες πολυάριθμες βιταμίνες, μέταλλα, λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και άλλες ουσίες. Το έλαιο σίτου είναι κατάλληλο για τις δερματικές παθήσεις, όπως έκζεμα ή ψωρίαση, τα εγκαύματα, τις δερματοπάθειες, την ξηροδερμία, τον έρπη.

Tο χαμομήλι χρησιμοποιείται για την ανακούφιση της ερεθισμένης επιδερμίδας, ενώ ενδείκνυνται για το ντεμακιγιάζ και την καταπράυνση της περιοχής των ματιών. Eίναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες ή την επιδερμίδα των μωρών. Tο έγχυμα του φυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό πληγών, προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή μόλυνση, αλλά και για την επίσπευση της επούλωσής τους. Tο χαμομήλι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, κατά του σχηματισμού ελευθέρων ριζών, οι οποίες συμβάλλουν στη διαδικασία της γήρανσης, έχει αντισηπτική και αντιερεθιστική δράση και φυτικά μαλακτικά συστατικά με άμεση αντιρυτιδική και ενυδατική δράση. Eπίσης, βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται για πρησμένα μάτια, για να καταπραΰνει κάθε είδους δερματικό πρόβλημα, για το ερεθισμένο πρόσωπο και την ερεθισμένη επιδερμίδα.

96% φυσικά συστατικά - δερματολογικά ελεγμένο

Δερματολογικά ελεγμένο
Για όλους τους τύπους δέρματος
Για άνδρες, γυναίκες και παιδιά
EMEDI

OLIVE WAY 

olive way

Χαρακτηριστικά βιολογικών καλλυντικών

Χαρακτηριστικά βοτάνων αποξηραμένων

Χαρακτηριστικά θεραπευτικών κρεμών βοτάνων

Κανένα

Accessories

Antimicro

0.00

 
Face+Hair+Body Pack: Soap with CANNABIS Face+Hair+Body Pack: Soap with CANNABIS

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]

 
Ganoderma Chips Ganoderma Chips

24.00

DXN natural organic virgin coconut oil 500ml DXN natural organic virgin coconut oil 500ml

17.00

 
Spirulina Cereal Spirulina Cereal

48.00

 
Zhi Mint Plus Zhi Mint Plus

40.00

Chubby Baby Oil Chubby Baby Oil 200 ml

10.00

 
DXN Travel Kit DXN Travel Kit

12.00

 
DXN Tea Tree Cream DXN Tea Tree Cream

10.00

DXN LEMONZHI τσάι με λεμόνι και γανόδερμα DXN LEMONZHI 20 φακελίσκοι

26.00

 
DXN cordyceps coffee 3 in 1  20 sachets DXN cordyceps coffee 3 in 1 20 sachets

24.00

 
DXN Dyna Cleen Απορρυπαντικό Ρούχων DXN Dyna Cleen 1000gr

14.00

Αγόρασαν Επίσης

Είδατε Πρόσφατα

  • Antimicro
    0.00
  •  
  • Face+Hair+Body Pack: Soap with CANNABIS
    Face+Hair+Body Pack: Soap with CANNABIS
    [Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
  •  
  • Ganoderma Chips
    Ganoderma Chips
    24.00
  •  
  • DXN natural organic virgin coconut oil 500ml
  •  
  • Spirulina Cereal
    Spirulina Cereal
    48.00
  •  
  • Zhi Mint Plus
    Zhi Mint Plus
    40.00

Προσφορές